середа, 17 грудня 2014 18:00

Музичний конкурс "Нова хвиля" може переїхати до Ялти - ЗМІ

Музичний конкурс "Нова хвиля" може переїхати до Ялти - ЗМІ

"Влада Криму" отримала попередню згоду від організаторів "Нової хвилі" на проведення конкурсу на території республіки. Про це повідомляє ТАСС.

"Є домовленість глави республіки (Сергія Аксьонова) з Москвою, з продюсерами, з керівництвом Росії, і попередню згоду я однозначно підтверджую. Ми хочемо, щоб "Нова хвиля" гідно пройшла в республіці. Ми готові творчо, організаційно-методично сприяти і йти рука об руку з організаторами", - повідомила Аріна Новосельська, міністр культури Криму.

Технічно Крим поки не готовий приймати музичні заходи рівня "Нової хвилі". "Ми ще дуже молодий російський регіон, і існують певні технічні проблеми, які нам потрібно встигнути вирішити. "Нова хвиля" хоче бути біля моря, і нам потрібно знайти кошти, щоб привести в порядок концертний зал "Юбилейный" (у місті Ялта) і подивитися, наскільки технічно він може відповідати", - додала міністр.

Раніше повідомлялося, що договір на проведення "Нової хвилі" в Юрмалі поки не розірваний.

Зараз ви читаєте новину «Музичний конкурс "Нова хвиля" може переїхати до Ялти - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі