Ексклюзиви
понеділок, 15 вересня 2014 13:45

Морган Фрімен зіграє у фільмі Тімура Бекмамбетова

Морган Фрімен зіграє у фільмі Тімура Бекмамбетова

Американський актор Морган Фрімен зіграє у фільмі "Бен-Гур", постановником якого буде Тимур Бекмамбетов, повідомляє Deadline.

Фрімен зіграє Ильдарина - людини, яка вчить Бен-Гура мистецтва перегонів на колісницях. Раніше повідомлялося, що в якості претендента на головну роль в "Бен-Гурі" розглядається Том Хіддлстон. Чи прийме він участь у проекті, поки невідомо.

Зйомки повинні початися в перші місяці 2015 року. Прем'єра фільму намічена на 26 лютого 2016 року.

Стрічка стане ще однією екранізацією роману Лью Уолласа 1880 року "Бен-Гур: історія Христа", в якому розповідається про двох друзів дитинства: іудейського принца Юді Бен-Гурі і сина римського збирача податків Мессала. Дія відбувається на початку першого століття нашої ери. Через зраду Мессала Бен-Гур стає рабом на римських галерах, але врешті-решт йому надається можливість помститися кривдникові. Паралельна сюжетна лінія присвячена Ісусу Христу, який в цей час проповідує в Юдеї.

Одним з найвідоміших екранізацій "Бен-Гура" став фільм режисера Вільяма Уайлера 1959 року. Картина з Чарлтоном Хестоном в головній ролі отримала 11 "Оскарів".

Зараз ви читаєте новину «Морган Фрімен зіграє у фільмі Тімура Бекмамбетова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі