Ексклюзиви
неділя, 29 вересня 2013 00:08

Ми стоїмо біля витоків відродження українського кіно - Сумська

Ми стоїмо біля витоків відродження українського кіно - Сумська
Фото: ladyportal.info

Співрежисер української стрічки "Параджанов" Олена Фетісова переконана, що найголовніше для відродження українського кіно – робити його якісним. Таку думку вона висловила в ефірі "5 каналу".

"Головне – зробити якісне кіно. Навало зробити три, п'ять, десять проектів, і тоді глядач повірить сам, і не варто буде нікого вмовляти прийти", - наголосила вона. Окрім того, вона додала: "А зараз ми маємо довести, що принаймні три режисери зробили фільми, на які варто піти. І щоб глядач прийшов, і сказав: "Таки да. Наступного разу прийду".

Водночас, народна артистка Ольга Сумська сказала: "Повертаючись до теми поневіряння та страждання українського кіно, я думаю, що воно закінчилось. Тобто, початок кіносплеску, який сьогодні спостерігається – дає нам надію, що ми стоїмо біля витоків його відродження".

Нагадаємо, на великі екрани кінотеатрів 3 жовтня виходить стрічка "Параджанов" - спільна кіноробота Сержа Аведікяна та Олени Фетісової. Окрім того, цього сезону українців ще порадують пригодницька стрічка "Іван Сила" Віктора Андрієнка, кінострічки "Ломбард" та "Тіні незабутих предків" Любомира Левицького.

Зараз ви читаєте новину «Ми стоїмо біля витоків відродження українського кіно - Сумська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі