неділя, 07 лютого 2016 12:44

Меджліс просить організаторів дозволити жителям Криму голосувати на відборі "Євробачення"

Меджліс просить організаторів дозволити жителям Криму голосувати на відборі "Євробачення"
nahnews.org

Жителі Криму повинні брати участь у голосуванні на фіналі українського відбору на "Євробачення", пише один із лідерів кримськотатарського народу Рефат Чубаров на своїй сторінці у Facebook.

Він подякував співгромадянам за підтримку співачки Джамали, яка пройшла до фіналу національного відбору з піснею про депортацію кримських татар із Криму 1944 року.

"Не зміг проголосувати Крим, не мали можливості проголосувати тисячі і тисячі кримських татар, українців, що живуть у тимчасово окупованому Росією Криму. Ця несправедливість має бути обов'язково усунена до фінального конкурсу", - вважає Чубаров.

"Меджліс кримськотатарського народу вже у понеділок звернеться з відповідною заявою до організаторів конкурсу-відбору. Мешканці Криму мають отримати право прийняти участь у голосуванні на фіналі…Працюємо всі задля цього, бо Крим – це Україна!", - додав він.

Нагадаємо, 6 лютого відбувся перший півфінал українського відбору учасників на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2016". До фіналу пройшли співачка з Криму Джамала, гурти "The Hardkiss" та "Brunettes Shoot Blondes".

Фінал Євробачення пройде в Швеції 10-14 травня.

Зараз ви читаєте новину «Меджліс просить організаторів дозволити жителям Криму голосувати на відборі "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі