вівторок, 31 травня 2016 16:55

МЕДВІН: Книжкове літо Рукодільні витівки

 

C 3 по 5 червня на НСК Олімпійський пройде книжковий ярмарок

"МЕДВІН: КНИЖНОЕ ЛІТО"
Книжковий ярмарок представить книги понад 50 учасників, з якими Ви зможете приємно провести своє літо.

Учасники ярмарку готують для Вас презентації нових книг, зустрічі з улюбленими письменниками, автограф-сесії, дискусії та поетичні вечори. Куратори культурної програми і друзі нашої виставки - Брати КАПРАНОВИ.

Крім того, Вас чекає інтелігентна атмосфера книжкової виставки, де можна поспілкуватися з тими, хто пише, видає, ілюструє, редагує книги, а також з тими, хто їх читає з великим задоволенням.
Літня виставка-ярмарок "закриває" сезон виставок першого півріччя від "МЕДВІН" і організована для тих, хто любить рукодільні виставки і вважає, що літо потрібно провести з користю, а значить - створити безліч оригінальних рукодільних шедеврів, а також для тих, хто вважає за краще увійти в літо з безліччю приємних яскравих рукодільних дрібниць від наших улюблених майстрів.

Вас чекає вибір матеріалів для рукоділля та творчого хобі, товари для дитячої творчості, декор, етносувеніри, оригінальні авторські роботи, прикраси, солодощі.

Під час роботи виставки будуть проходити навчальні майстер-класи для бажаючих освоїти техніку роботи з різними матеріалами, зробити підробки своїми руками.

Зараз ви читаєте новину «МЕДВІН: Книжкове літо Рукодільні витівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі