Ексклюзиви
четвер, 07 квітня 2016 18:37

Мауглі кличе в гості - українцям покажуть "Книгу джунглів"

Мауглі кличе в гості - українцям покажуть "Книгу джунглів"

6 квітня в кінотеатрі "Оскар" відбулася гала-прем'єра нового пригодницького фільму "Книга джунглів" - екранізації знаменитого твору Редьярда Кіплінга.

Фільм став ремейком мультфільму 1967 року у вигляді художнього фільму з елементами комп'ютерної анімації. У роботі над новою версією використовувалася технологія "захоплення руху", яка копіює звички реальних звірів - такий підхід дозволив зробити всіх тварин на екрані максимально реалістичними.

Ще одна особливість фільму - той факт, що вперше в історії Каа став персонажем жіночої статі. В оригінальній озвучці удаву подарувала свій голос Скарлетт Йоханссон.

Всього до озвучування персонажів залучили ціле сузір'я голлівудських акторів - наприклад, добродушного Балу озвучив Білл Мюррей, а в українському дубляжі він заговорив голосом Сергія Сивохо.

Яскраве і захоплююче видовище на екрані гарантує присутність в режисерському кріслі Джона Фавро - той, хто зняв дві частини "Залізної людини", точно знає як утримати увагу глядачів протягом декількох годин.

На екрани українських кінотеатрів фільм вийде через тиждень після прем'єрного показу - поспостерігати за пригодами Мауглі можна буде вже з 14 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Мауглі кличе в гості - українцям покажуть "Книгу джунглів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі