середа, 01 квітня 2015 17:55

Марк Уолберг зніме кіно про вибухи на Бостонському марафоні

Марк Уолберг зніме кіно про вибухи на Бостонському марафоні

Марк Уолберг виступить співпродюсером і, можливо, зіграє у фільмі про теракт на Бостонському марафоні в 2013 році і переслідування терористів, повідомляє "Бі-бі-сі".

В основу фільму "День патріотів" ляжуть спогади комісара поліції Еда Девіса. Саме його може зіграти Уолберг. Як зазначив президент студії CBS Films Террі Пресc, фільм дозволить поглянути на трагедію очима конкретної людини. "Ми побачимо, що відбувалося в ті дні, коли весь світ дивився на Бостон, і як група сучасних патріотів впоралася з цією кризою", - обіцяє Преcс.

Під час теракту в Бостоні загинуло три людини, включаючи восьмирічного хлопчика. 260 отримали поранення. При затриманні злочинців загинув поліцейський і був убитий Тамерлан Царнаєв - один з організаторів злочину. Його брат Джохар був затриманий. Раніше повідомлялося, що він може дати свідчення в суді у спробі уникнути смертної кари.

Зараз ви читаєте новину «Марк Уолберг зніме кіно про вибухи на Бостонському марафоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі