Ексклюзиви
понеділок, 20 квітня 2015 16:54

Малобюджетний фільм жахів Бекмамбетова став одним з лідерів прокату США

Малобюджетний фільм жахів Бекмамбетова став одним з лідерів прокату США

Малобюджетний фільм жахів Unfriended ("видалити з друзів") російського продюсера Тимура Бекмамбетова і режисера Лео Габріадзе зібрав в американському прокаті 16 мільйонів доларів і посів третє місце за підсумками вікенду, пишуть "Известия" з посиланням на дані Box Office Mojo.

"Фільм задумувався як суто експериментальний. Всі, до кого я приходив з його ідеєю, ставилися до неї дуже скептично. Вони не вірили, що глядач зможе стежити за дією, повністю відбувається на екрані комп'ютера, більше 5-10 хвилин", - цитує видання Бекмамбетова.

Фільм російського режисера випередив "Форсаж 7", що зібрав за вихідні 29 мільйонів доларів, і "Товстун проти всіх" - 24 мільйони.

Повідомляється, що виробничий бюджет фільму Unfriended склав мільйон доларів. При цьому маркетинговий бюджет картини не уточнюється.

За сюжетом, шістьох шкільних друзів починає тероризувати невідомий хакер під ніком Billy227, отримав доступ до їх приватному листуванні. Його мета - з'ясувати, хто виклав в інтернет скандальне відео з їх однокласницею, через яке дівчина покінчила з собою. Дія повністю відбувається на екрані комп'ютера

Зараз ви читаєте новину «Малобюджетний фільм жахів Бекмамбетова став одним з лідерів прокату США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі