Ексклюзиви
понеділок, 31 серпня 2015 17:50

Литовський музикант створив ремікс на пісню "Океану Ельзи"

Литовський музикант створив ремікс на пісню "Океану Ельзи"

Автор атмосферної музики Beissoul & Einius – литовський саунд-продюсер і комп'ютерний алхімік Einius – створив реворк (нову версію оригіналу, радикальний ремікс) на пісню Океану Ельзи "На небі". Він почув її в один із останніх приїздів до Києва і не переставав наспівувати весь час, відчуваючи особливий резонанс із власним серцем. За його словами, йому добре знайомі почуття, які змушують писати таку піднесену лірику.

"Коли слухаєш пісню і твоя душа танцює найчуттєвіший танець в житті, то розумієш, що все це не випадково відбувається тепер в твоїй голові. Мені прийшло стільки красивих думок, що я не зміг не зробити свою інтерпретацію пісні Океану Ельзи "На небі". Це відвертий подарунок вам від мене. Приємного літнього вечора!" – написав Еinius, презентуючи трек на своїй сторінці в Facebook.

Навесні вийшов перший альбом Einius з помітно важчими сольними треками в стилях trap-electronica, drum&bass, noisecore і hardtechno. Рeворк став найновішою композицією музиканта після весняного релізу. Його варіація улюбленої "На небі" сподобалася авторам оригінального твору і прихильникам B&E. Це не перший трек Einius, натхненний Україною: багатьом відома пісня українською "Як ти й сказав" дуету Beissoul & Einius, яку в Україні тепло зустрічає і співає хором кожен зал і кожне музичне серце, і трек "Morning in Khreshchatyk" із сольного альбому "808", створений в Києві.

Почути реворк "На небі" можна буде 5 вересня на наймасштабнішій open air вечірці цієї осені – "Білі ночі" на київському Арт-заводі Платформа, де Einius виступить хедлайнером, одночасно відсвяткуючи свій день народження.

Зараз ви читаєте новину «Литовський музикант створив ремікс на пісню "Океану Ельзи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі