Ексклюзиви
четвер, 22 вересня 2016 16:55

Леді Ґаґа у новому кліпі оголює сідниці та тягає за волосся барабанщика

Леді Ґаґа у новому кліпі оголює сідниці та тягає за волосся барабанщика

20 вересня у мережі з'явився кліп американської співачки Леді Ґаґи - Perfect Illusion. Цей трек увійде до нового альбому під назвою Joanne, що вийде у кінці жовтня.

Шанувальники епатажної виконавиці чекали на появу її нового відео більш як два роки.

У кліпі на пісню Perfect Illusion Леді Ґаґа знялася в образі "оділа все, що випало з шафи" або "стриптизерка у відпустці". У кадр часто потрапляють оголені сідниці співачки. Глядачу може здатися, що вона або п'яна, або одержима сатаною - неконтрольовані повороти голови, закочування очей під лоба. Локації у кліпі змінюються від пустельних краєвидів, де вона копає пісок, до нічного клубу й танцмайданчика. Там артистка, махаючи мікрофоном довкола себе, тягає за волосся барабанщика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді Гага засвітила голі груди на 90-річчі колеги

Пісня Perfect Illusion присвячена розбитому серцю. На тлі нещодавнього розлучення співачки з кавалером Тейлором Кінні, слова у композиції сприймаються цілком одночасно.

"Сенс пісні полягає в тому, що любов - найнебезпечніший наркотик на світі: вона може так тебе сп'янити, що навіть не розумієш, що перебуваєш у несправжніх стосунках", - пояснює зміст пісні артистка.

Нагадаємо, що співачка звертає більше уваги на вокал після того, як уклала контракт з івент-агентством Artist Nation. Тепер вона змінила репертуар і значно менше шокує публіку.

Зараз ви читаєте новину «Леді Ґаґа у новому кліпі оголює сідниці та тягає за волосся барабанщика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі