Ексклюзиви
пʼятниця, 21 листопада 2014 14:15

Лану Дель Рей "зґвалтували" в кліпі Мериліна Менсона

Лану Дель Рей "зґвалтували" в кліпі Мериліна Менсона

Студія Sturmgruppe опублікувала роботу, змонтовану з кадрів, знятих для кліпу на пісню Мериліна Менсона No Reflection, які не увійшли до його остаточного варіанту, повідомляє Pitchfork. У трихвилинному ролику присутня сцена, в якій співачка Лана Дель Рей піддається сексуальному насильству.

Обидві роботи в 2012 році відзняв режисер садистського хоррора "Хостел" Елай Рот. У них показана похмура вечірка з участю Менсона, яка перемежовується сценами, де чоловік гвалтує Лану Дель Рей, а богомол поїдає божу корівку.

No Reflection - перший сингл восьмого студійного альбому Born Villain Мериліна Менсона. Сингл вийшов у березні 2012 року, за місяць до альбому. Прем'єра кліпу відбулася 4 квітня 2012 року на каналі VEVO.

Пізніше представники американського шок-рокера Меріліна Менсона заявили, що артист не має відношення до потрапило в мережу ролику, в якому кадри з його кліпів No Reflection і Slo-Mo-Tion сусідять зі сценою зґвалтування за участю співачки Лани Дель Рей. На їх вимогу c YouTube ролик був видалений.

"Менсон не знімав цього ролика, не знімався в ньому. Це відео ніяким чином не пов'язано з його музикою. Це повинно бути зроблена фанатами нарізка кадрів з старих кліпів музиканта упереміш з відео Дель Рей, зроблених кимось ще", - заявила прес-секретар Менсона.

Авторство ролика Pitchfork, який знашли в мережі, приписали режисера кліпів Менсона і фільмів жахів Елаю Роту, який в 2013 році розповідав Ларрі Кінгу про зняте ним "огидне відео" з участю Менсона і Дель Рей.

18+, відео містить шокуючі кадри

Зараз ви читаєте новину «Лану Дель Рей "зґвалтували" в кліпі Мериліна Менсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі