вівторок, 23 вересня 2014 15:25

Лана Дель Рей заспіває на кладовищі

Лана Дель Рей заспіває на кладовищі

Американська співачка Лана Дель Рей оголосила про два концерти на цвинтарі Hollywood Foverer Cemetary. Як повідомляється на офіційному сайті некрополя, виступи співачки пройдуть 17 і 18 жовтня 2014 року.

Це будуть перші виступи співачки після того, як вона через хворобу скасувала концерти на BBC Radio 1 і на Virgin Radio в Парижі. Концерти мають  відбутисяв підтримку альбому Ultraviolence, який вийшов у липні 2014 року. Чим саме хворіла Дель Рей, залишилося невідомим.

Перед виходом своєї нової платівки влітку 2014 року співачка кілька разів виступала в пресі, розповідаючи про те, як зачаровує її тема смерті. Її слова в інтерв'ю газеті Guardian про захопленні музикантами, померлими в молодому віці і тими, які наклали на себе руки, викликала різку критику громадськості та родичів згаданих музикантів, так що співачці довелося дистанціюватися від цього інтерв'ю, заявивши, що її слова були невірно інтерпретовані.

Зараз ви читаєте новину «Лана Дель Рей заспіває на кладовищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі