Ексклюзиви
пʼятниця, 01 липня 2016 11:24

Квитки на концерт Ігоря Завадського розкупили за 4 дні
6

Фото: Тарас Подолян

30 червня у столичному Будинку актора відбувся концерт акордеоніста Ігоря Завадського "Повернення". Він став першим після виходу музиканта із Лук'янівського СІЗО.

Біля Будинку актора люди почали збиратися за годину до початку концерту. Більшість — люди літнього віку. Киянка Віра Миронова тримала у руках букет соняшників.

"Ігор Завадський — талант. До того, як він потрапив за грати, ходила на всі його концерти. Грати на акордеоні він вміє так, як ніхто інший. Коли слухаєш його — забуваєш про все на світі", - розповіла вона кореспонденту Gazeta.ua.

"Вважаю, що всі звинувачення проти нього — фальсифікація. Пересвідчилася у цьому, коли передивилася відео, яке є у доказах справи. Там чоловік має складки на спині. А Ігор — худенький, ніяких жирових відкладень у нього немає", - додала вона.

У фойє Будинку концертний директор акордеоніста Андрій Бригіда продавав диски Ігоря Завадського та його книжку "Тюремные дневники" — уривки зі щоденників, написаних у СІЗО. Також він продавав квитки на наступні концерти акордеоніста. Вони відбудуться 14 вересня, 19 жовтня та 16 листопада у Будинку актора.

"На сьогоднішній концерт квитки купила на четвертий день після того, як про нього оголосили. Добре, що з самого ранку приїхала. Встигла взяти 2 останні", - розповіла пенсіонерка Емма Анатоліївна.

Концерт почали із 10-хвилинним запізненням. Ігор Завадський вийшов на сцену у чорних вузьких брюках і білій просторій сорочці із воланами на грудях. На ногах виблискували лаковані туфлі.

"Я очень сильно ждал этого момента", - сказав Завадський зі сцени.

Глядачі кілька хвилин стоячи йому аплодували.

"Друзі вмовляли мене виступити у палаці "Україна. Казали: "Ігоре, давай. Буде повна зала". Та я вирішив дати свій перший концерт саме тут. Сьогоднішній виступ — мій борг перед Будинком актора. 25 лютого 2012 року дав тут свій сотий концерт. За місяць планував виступити тут 101 раз. Але через затримання зробити це не вдалося", - розповів Ігор Завадський.

"Вважаю, ця перерва була необхідна для перевірки наших взаємних почуттів. Як буває – сьогодні є один кумир, артист чи спортсмен, і тільки варто перестати людині показувати результат, чи перестати виходити на сцену, про них дуже-дуже швидко забувають. І тільки одиницям так вдається, що чим далі, тим з більшою любов'ю до них повертається публіка. І мені було важливо дізнатись, що інтерес до мене, як до артиста, не вбив час", - додав він.

Свій концерт Ігор Завадський відкрив уривком з кантати німецького композитора Карла Орфа "Карміна Бурана" - "Оплакую рани, завдані мені долею". Також він виконав вальс з фільму "Мій лагідний і ніжний звір", мелодію зі стрічки "Циган", концерти "Зима" та "Літня гроза" з циклу "Пори року" Вівальді та п'єсу "Жарт" Баха. Концерт тривав майже 3 год.

"Після концерту аж сльози на очах виступили. Ігор грав прекрасно. Навіть не віриться, що 4 роки не тримав у руках інструмент. Коли йшли на концертах, не сподівалися побачити його акордеоном. Були впевнені, що виступатимуть його учні, а він лише скаже кілька слів. Сьогоднішній виступ Ігоря ще раз переконав нас у тому, що талант знищити неможливо", - поділилася одна із слухачок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Завадський відсидів у тюрмі 4 роки.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на концерт Ігоря Завадського розкупили за 4 дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі