четвер, 12 листопада 2015 09:15

Купер гримить каструлями, а Рівза тероризують дівчата - кінопрем'єри 12 листопада

Купер гримить каструлями, а Рівза тероризують дівчата - кінопрем'єри 12 листопада
Фото: trendspace.ru

Новинки прокату цього тижня радують різноманітністю. Кулінарна драма "Шеф Адам Джонс" запрошує вас на кухню лондонського ресторану, а чилійський фільм жахів "Зелене пекло" переносить у джунглі Амазонки. Любителям зухвалих пограбувань і погонь сподобається видовищний бойовик "Швидкість: Автобус 657", а шанувальників продукції Apple і засновника компанії зацікавить біографічна драма "Стів Джобс". На екрани також виходить трилер "Хто там", мелодрама "Пісня пісень" і мультфільм "Сава. Серце воїна". Приємного перегляду!

"Стів Джобс"

Творець культового "На голці" і оскароносного "Мільйонера з нетрів" Денні Бойл на цей раз зацікавився життєвою історією засновника компанії Apple Стіва Джобса. Біографічна картина, в яку Бойл покликав Майкла Фассбендера, Сета Рогена та Кейт Уінслет розповідає не тільки історію професійного успіху Джобса, але й відкриває завісу його особистого життя і взаємин із близькими людьми.

"Шеф Адам Джонс"

У будь-якій справі мало просто досягти вершини, важливо на ній втриматися. Колись успішний шеф-кухар паризького ресторану намагається почати все заново в Лондоні - на новому місці і з новою командою. Крім апетитних страв глядач побачить в кадрі ціле акторське сузір'я: ролі в картині виконують Бредлі Купер, Сієнна Міллер, Омар Сі, Даніель Брюль, Ума Турман, Емма Томпсон та інші.

"Зелене пекло"

Племені, яке проживає на берегах Амазонки, загрожує знищення, як і джунглям, в яких воно живе. Група небайдужих студентів і активістів вирушає в експедицію, щоб врятувати корінних жителів сельви. Але коли в результаті авіакатастрофи молоді люди опиняються в оточенні аборигенів, вони розуміють, що плем'я не таке вже мирне ...

"Хто там"

Архітектор Еван, у виконанні Кіану Рівза, який останнім часом рідко з'являється на екрані, проводить тихий вихідний вдома. Його сім'я вирушила за місто, а значить можна спокійно завершити проект. Плани руйнуються, коли у двері стукають дві молоді дівчини - вони наскрізь змокли і заблукали. Вирішивши допомогти бідолахам, головний герой навіть не уявляє, якою бідою для його родини це обернеться.

"Швидкість: Автобус 657"

Круп'є, якому дуже потрібні гроші на лікування дочки, не знаходить кращого способу дістати їх, ніж пограбувати казино. Прихопивши з каси кілька мільйонів доларів і захопивши автобус із заручниками, відчайдушний грабіжник і його напарник змушені тікати не тільки від поліції, але й від мафії, яка не прощає посягання на своє майно.

"Пісня пісень"

У фільмі режисера Єви Нейман розповідається історія взаємин Шимека і Бузі з єврейського поселення. Те, що починаючи з дитинства розцінювалося ними двома як міцна дружба, заграло новими барвами, коли Шимек дізнався про майбутнє заміжжя Бузі.

"Сава. Серце воїна"

Десятирічний Сава живе в маленькому лісовому селі, на яке одного разу нападає банда Гієн. Саві вдається сховатися в лісі, де він знайомиться з Ангою - останнім білим вовком, чиї родичі в стародавні часи захищали село від ворогів. Він розповідає Саві про могутнього Чарівника, який живе на горі і може допомогти звільнити його село. Але щоб дістатися до Чарівника, необхідно перемогти триголову королеву мавп.

Автором ідеї та режисером мультфільму виступив російський продюсер і композитор Макс Фадєєв, який також написав саундтрек до цього проекту.

Зараз ви читаєте новину «Купер гримить каструлями, а Рівза тероризують дівчата - кінопрем'єри 12 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі