Ексклюзиви
пʼятниця, 27 листопада 2015 10:00

Книжка Костянтина Кондакова "Психологія трейдінгу" буде видана англійською

Третя книжка Костянтина Кондакова під назвою "Психологія трейдінгу", яку було опубліковано російською мовою в 2013 році, в найближчий час вийде також і англійською мовою.

Ця книжка стала справжнім бестселером серед трейдерів усього світу. Саме тому видавці вирішили перекласти її на англійську. Відтепер люди з різних країн зможуть ознайомитися з думками найвідомішого аналітика в Україні, який вважає, що будь-який графік на будь-якій біржі – це живий організм.

Книжку англійською мовою можна вже зараз завантажити з iBooks, а в друкованому вигляді видавці обіцяють презентувати її до кінця 2015 року.
Книжки Костянтина Кондакова дозволяють по-новому подивитися на світову фінансову систему. Вони допомагають зрозуміти устрій фінансового ринку та навчитися контролювати власні емоції, які зрештою відповідають за успіх.

Костянтин Кондаков є прикладом позитивної та життєрадісної людини. Він вважає, що для кожної людини запорукою успіху є внутрішній настрій. Після прочитання його книжок кожен побачить, наскільки важливу роль у досягненні мети відіграє позитивний настрій та вміння долати труднощі.
Особливістю книжки "Психологія трейдингу" також є її незвичайний формат: це не просто розповідь, а постійний діалог з читачем. У книжці є як наочні таблиці, так і фрагменти з особистих записів Костянтина Кондакова.

Цитати з книжки Костянтина Кондакова "Психологія трейдингу": "Успішна людина завжди має масштабні цілі. Це дуже важливий момент, бо якщо немає великої мети, то немає й життєвої стратегії. Щоб мати більше, бажайте більшого"; "Лише Вам вирішувати, що важливіше – принцип чи прибуток"; "Коли людина почувається щасливою, вона посміхається. Але є також зворотна залежність: коли людина посміхається, вона стає щасливою".

Костянтин Кондаков вважає свою третю книжку головною у своєму житті, бо в ній він розповідає не тільки про фінанси, але і про своє світосприйняття та знання, що він зміг отримати та систематизувати за роки життя.

Костянтин Кондаков глибоко переконаний, що кожен може досягнути успіху незалежно від віку та місця народження.

 

Зараз ви читаєте новину «Книжка Костянтина Кондакова "Психологія трейдінгу" буде видана англійською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua