понеділок, 27 квітня 2015 14:59

"Книгу варто прочитати тим, хто не відрізняє дружбу від сексу" - Полі Леві

"Книгу варто прочитати тим, хто не відрізняє дружбу від сексу" - Полі Леві
Фото: Тарас Подолян

Маркетолог Полі Леві (справжнє ім'я Поліна Левицька) презентувала у Києві свою першу книгу "Діалоги з чоловіками". Радить прочитати усім дівчатам, а також чоловікам, які не можуть відрізнити дружбу від сексу.

"Цю книжку варто прочитати усім дівчатам — впевненим та невпевненим у собі. А також чоловікам, які до кінця не розуміють, що таке справжні стосунки і не можуть відрізнити дружбу від сексу", - розповіла Полі Леві кореспонденту Gazeta.ua.

"Насправді це не перша написана мною книга. Першу написала ще у 18 років. Майже домовилася з видавцями, але тоді зрозуміла — не те. Довго шукала те, що мені було б цікава розповісти читачам, а їм у свою чергу — прочитати. Основу цього роману написала у 2008-2009 роках. Потім відклала і повернулася вже 2014-го. Дописала деякі розділи і зібрала книгу. Останні три місяці перед версткою працювати над книгою доводилося багато. Робила це ночами, щоб не забирати у своєї родини той час, який маю проводити з ними", - додала вона.

Розповідь у книзі ведеться від дівчини на ім'я Аліса. Кожен із 10 розділів розповідає про її стосунки з батьком, найкращим другом, хлопцем, коханцем, сусідом, однокласником, шефом і врешті — з сином.

"Реальних прототипів у героїв немає. Всі вони — збірні образи. Від одного брала зовнішність, від другого — вчинки, від третього - характер і модель поведінки. У мене з головною героїнею спільний лише характер. На цьому наша схожість закінчується", - розповіла письменниця.

"Першими книгу прочитала мама і подруга. Їй сподобалося. Щодо цього сумнівів у мене не було. Я — піарщик, тому знаю., що потрібно людям", - додала Полі Леві.

Книга продається у всіх книжкових магазинах Києва та регіонів. Коштує 79 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"Книгу варто прочитати тим, хто не відрізняє дружбу від сексу" - Полі Леві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі