Ексклюзиви
субота, 25 квітня 2015 19:14

Кіновечір: 5 знакових фільмів з ювіляром Аль Пачіно

Кіновечір: 5 знакових фільмів з ювіляром Аль Пачіно
Фото: fresher.ru

Сьогодні виповнюється 75 років одному з найбільш яскравих, харизматичних і багатогранних акторів Голлівуду - Аль Пачіно. Пропонуємо вашій увазі кілька знакових картин, які варто переглянути.

Хрещений батько / The Godfather

 Мабуть, найбільшу популярність Аль Пачіно принесла участь у трилогії "Хрещений батько", знятій за творами Маріо П'юзо. Він виконав роль Майкла Корлеоне у фільмах 1972, 1974 і 1990 років.

 Запах жінки / Scent of a Woman (1992)

Відставний полковник розвідки Френк Слейд у супроводі студента коледжу Чарлі Сіммза вирушає в подорож. Полковник хоче відвідати Нью-Йорк на День подяки. Ця поїздка змінить життя обох. Всім, хто хоч раз дивився цей фільм, напевно запам'ятався танець полковника з прекрасною дамою - чуттєвий танго можна сміливо назвати найбільш яскравим моментом фільму.

Щоб переконливо зіграти сліпого, актор відвідував школу сліпих, де намагався перейняти їх поведінку в найдрібніших деталях.

 Обличчя зі шрамом / Scarface (1983)

Зухвалий і безстрашний Тоні Монтана також відомий під ім'ям "Обличчя зі шрамом" у виконанні Аль Пачіно увійшов до списку найбільш харизматичних ганстерів світового кіно. Головний герой створив найбільшу наркоімперію в Майямі, але будь-яке красиве життя рано чи пізно закінчується ...

Адвокат диявола / The Devil's Advocate (1997)

У цьому трилері геніальному Аль Пачіно склали компанію чарівна Шарліз Терон і найзагадковіший голлівудський красень Кіану Рівз. Успішний адвокат зі своєю молодою дружиною прибуває до Нью-Йорка, щоб побудувати успішну кар'єру. Але він навіть не здогадується, з чим йому доведеться зіткнутися.

 Паніка в Нідл-парку / The Panic in Needle Park (1971)

Один з перших фільмів в кар'єрі актора, який став знаковим для Аль Пачіно. Гру актора в цій картині помітив Френсіс Форд Коппола і запросив молодого обдарованого хлопця знятися в "Хрещеному батьку".

"Паніка в Нідл-парку" - важка драма, яка розповідає історію стосунків наркодилера Боббі та художниці Хелен. Вони сотні разів намагаються почати життя з чистого аркуша, але кожного разу наркотики виявляються сильнішими.

Зараз ви читаєте новину «Кіновечір: 5 знакових фільмів з ювіляром Аль Пачіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі