Ексклюзиви
неділя, 22 листопада 2015 19:17

Кіновечір: 5 дорослих ролей Гаррі Поттера

Кіновечір: 5 дорослих ролей Гаррі Поттера
Фото: harry-potter2.com

Більшості кіноманів британський актор Деніел Редкліфф відомий виключно роллю юного чарівника Гаррі Поттера. Але після фільмів, знятих за мотивами романів Джоан Роулінг, актор встиг поекспериментувати і знятися в різножанрових картинах - починаючи фільмом жахів і закінчуючи романтичною комедією. Напередодні виходу на екрани нової роботи з його участю, хоррора "Франкенштейн", пропонуємо вашій увазі підбірку "дорослих" ролей актора. А що стосується Поттера, то Редкліфф заявив, що більше не планує повертатися до цього образу в жодному фільмі про чарівника.

Роги

На простого американського хлопця Іггі Перріша навалилися всі нещастя відразу - його підозрюють у вбивстві коханої дівчини, а тут ще якось вранці у нього на лобі починають рости роги. І якщо спочатку він прийняв це за прокляття, то поступово зрозумів, що вони допоможуть йому знайти справжнього вбивцю нареченої. Адже роги діють на оточуючих чарівним чином - у присутності Іггі люди починають розповідати всі свої страшні таємниці і брудні секрети.

Убий своїх коханих

Біографічна драма занурює глядачів у світ видатних письменників покоління бітників: Джека Керуака, Уїльяма Берроуза і Аллена Гінзберга, роль якого і виконує Редкліфф. Фільм не тільки розповість про знайомство і взаємини письменників, але і торкнеться вбивства 1944 року, в якому замішаний їх спільний друг Люсьєн Карр.

Дружба і ніякого сексу?

Уоллес і Шантрі - ідеальна пара. Вони сміються над одними і тими ж жартами, люблять однакові речі і взагалі споріднені душі. От тільки є одна маленька деталь: під час першого знайомства на вечірці Шантрі не сказала, що у неї вже є хлопець ...

Жінка в чорному

Молодий юрист Артур Кіппс змушений залишити в Лондоні свого маленького сина і відправитися у робочих справах в крихітне поселення, віддалене від цивілізації. У той час як він заглиблюється у вивчення документів, що залишилися від покійного господаря маєтку Іл Марш, навколо починаю творитися дивні речі. Незабаром Артур починає розуміти, що причиною цих жахливих подій стала таємнича жінка в чорному одязі.

Записки юного лікаря

Британський серіал, який наповнений чорним гумором і в якому переплітаються комічні і трагічні моменти, знятий за мотивами оповідань Михайла Булгакова з циклу "Записки юного лікаря" (1925-1926).

Редкліфф втілив образ молодого лікаря, який відправляється застосовувати на практиці свої знання у віддалене село. Але лікувати місцевих жителів виявилося не таким вже простим завданням ...

Компанію Деніелу на екрані склав Джон Хемм - зірка серіалу "Божевільні", історії про неабиякі пристрасті в рекламному агентстві "Стерлінг-Купер" в 60-х роках.

Зараз ви читаєте новину «Кіновечір: 5 дорослих ролей Гаррі Поттера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі