понеділок, 16 січня 2017 18:28

Jingle Bells українізували
7

Фото: http//ukrbarvy.com.ua

14 січня у столичному Caribbean Club відбувся концерт "Щасливого Різдва" співачки-скрипальки Оксани Стебельської у супроводі музичного проекту "Українські Барви" та Barvy Project band.

Автор: http//ukrbarvy.com.ua
 

17 років поспіль у період новорічних свят Оксана Стебельська організовує концерти на різних майданчиках. Співачка виконала щедрівки, традиційні народні обрядові пісні в сучасній інтерпретації, авторську музику, джазові та блюзові стандарти, західні різдвяні хіти. Лунали твори Леонтовича, Скорика, Барвінського, Баха в оригінальному аранжуванні колективу. Українська колядка "Добрий вечір" отримала нестандартне забарвлення блюзом, квік-степом, кантрі у супроводі банджо і губної гармошки. Американську різдвяну пісеньку "Jingle Bells" українізували як "Їдемо санками".

Участь у концертній програмі також взяли народна артистка України Наталія Шелепницька, рок гурт TaRuta, джазовий піаніст Тимур Полянський, співаки Артур Боссо та Христина Кука.

Гостей концерту пригощали запашними пампушками, які випікала напередодні мама Оксани Стебельської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тоня Матвієнко та "Гайдамаки" зняли спільне чуттєве відео

Серед гостей концерту були: директор Вишгородського Заповідника Влада Литовченко, актриса Лариса Кадочнікова, заступник міністра молоді і спорту Олександр Ярема, Повноважні посли Латвії, Кувейту, ведуча Соломія Вітвіцька.

На запрошення артистки на концерті були присутні воїни АТО - учасники мультимедійного проекту "Переможці".
Танкіст Дмитро Гамаш із батальйону "Звіробій" на сцену вийшов у костюмі Санта Клауса.

Також в програмі вечора відбулась презентація українських брендів - дизайнерського одягу та аксесуарів NAVNA і вишуканого одягу для особливих подій My Angels.

Зараз ви читаєте новину «Jingle Bells українізували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі