Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2014 11:31

Іван Дорн проходить кастинг, а Париж став містом мертвих – кінопрем'єри 4 вересня

Іван Дорн проходить кастинг, а Париж став містом мертвих – кінопрем'єри 4 вересня

Осінні настрої прийшли в українські кінотеатри з календарною пунктуальністю. Позитив літніх комедій контрастно змінився у перший осінній вікенд на меланхолію драм та жаховичків. "Час задуматися про найголовніше у житті", - немов читаєш між рядків у репертуарах кінотеатрів. Тим не менш серед прем'єр має місце і дитяча анімація, і драйвова молодіжна комедія.

Самотній за контрактом

"Якщо у тебе є дівчина – тащи її на цей фільм, а якщо немає – швидше її собі знайти!" - проголошує протагоніст молодіжної комедії.

Фронтмен рок-гурту "Серце міста" Слава Лебедєв дуже швидко стає популярним. У нього закохується юна Ліліана Фіалко, яка і не підозрює, що він – зірка. На заваді їх роману стає контракт, укладений виконавцем з продюсером. Відповідно до нього, музикант не має права одружуватися і навіть розпочинати романи, аби не відбити до себе інтерес молодих шанувальниць.

"Сучасна українська комедія - явище рідкісне на великих екранах, що обумовлено загальним станом нашої кіноіндустрії. Але чи означає це, що про випуск таких фільмів варто забути? Аж ніяк, що й доводить своєю новою роботою "Самотній за контрактом" режисер Євген Матвієнко, який зняв романтичну історію з неабиякою домішкою гумору", - oКino.ua.

Винні зірки

Я – звичайна дівчина

Протестую, ваша честь – парирує хлопець на репліку сором'язливої дівчини про себе.

Головна героїня стрічки Хейзел хвора на рак. Незважаючи на те, що хвороба поступово відступає, дівчина не відчуває ані краплини радості. Одного дня у групі підтримки, яку вона відвідує аби не занепасти духом, Хейзел знайомиться з хлопчиною Августом. Між ними моментально спалахує почуття. Разом вони відправляються у дивовижні пригоді. Під час подорожі вони зайвий раз переконуються, що сенс життя можна відшукати у будь-якому його відрізку.

"Винні зірки", дівочий бестселер дворічної давнини письменника Джона Гріна, прийнято було хвалити за в міру тверезий і без зайвої сентиментальності підхід до складної теми. Фільм молодого режисера Джоша Буна слідує приблизно тим самим шляхом", - Афиша.

Париж: Місто мертвих

"Такий же напис викарбовано і на брамах Пекла: І вповзуть вони на животах своїх у царство темряви", - говорить героїня стрічки, прочитавши напис на вході у печеру.

Ви бачили справжній Париж? Ні, це не тільки Ейфелева вежа, Єлисейські поля, вишукана архітектура, запах дорогих парфумів та елегантний одяг. Це й диявольські катакомби, у яких живуть істинні володарі нашого світу. Саме в цей світ потрапляють загублені душі мерців…

"Це не розважальний фільм, а вигрібна яма. Її перегляд - нонсенс", - Los Angeles Times.

Вовки

Я надто старий, щоб боятися.

Не смерті бійся, а того, що буде до неї… - відповідає кровожерливий вовкулака.

Прокинувшись одної ночі молодий красень Кайден Ричардс усвідомлює, що по-звірячому вбив своїх батьків. У паніці він біжить з міста. В дорозі йому зустрічаються люди, які відкривають Кайдену його скриті сили. Дивним чином у хлопцеві прокинулася хижа сила вовкулаки. Також йому показують, де знаходиться забуте богом містечко, в якому живуть такі ж як він вовкулаки.

"Сюжет "Волків" уміщається в парі речень, автори всього лише поєднали історію про перевертнів, з розповіддю про героя-самотника", - kinopoisk.ru.

Пестунчики у пошуках веселки

"Ми вирушаємо у край веселки та радості", - співають герої картини.

На одній із ферм всі тварини живуть у злагоді та дружбі. Всі вони весело проводять час та постійно граються. Одного дня, гуляючи по лісу,вони натикаються на чарівну веселку, яка відкриває двері у світ фантазій, не обмежений жодними рамками. За її допомогою вони відправляються у дивовижні пригоди. Однак будь-яка дорога таїть у собі випробування та важкі перепони. Та завдяки відданості одне одному їм вдається дійти до своєї цілі.

"Мультфільм розрахований виключно на дитячу аудиторію, не претендуючи на щось більше", - oКino.ua.

Веселі хлопці ;)

"А мамі подобається, як я граю", - говорить скрипаль-невдаха слухачам, у яких зав'яли вуха від його гри.

Задля того, щоб заслужити увагу красуні, починаючий музикант Костя Потьохін приймає участь у телевізійному музичному конкурсі. Однак обов'язкова умова конкурсу – виступати разом з групою. А Костя звик виходити на сцену самостійно. До виступу лишається всього кілька днів, і йому треба терміново знайти собі партнерів по сцені.

"Веселих хлопців" не так часто показують, як "Кавказьку полонянку" і "Джентльменів удачі", в даному випадку старе дійсно добре забуте. Тож боятися не варто - можна дивитися, не червоніючи", - Фонтанка.

Зараз ви читаєте новину «Іван Дорн проходить кастинг, а Париж став містом мертвих – кінопрем'єри 4 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі