четвер, 29 вересня 2016 12:22

Італійці покажуть в Україні свої фільми мовою оригіналу

Італійці покажуть в Україні свої фільми мовою оригіналу

1 жовтня у київському кінотеатрі "Кінопанорама" відбудеться вечір італійського короткометражного кіно від фестивалю La Guarimba.

У програмі – ігрові, документальні й анімаційні фільми. Вони - лауреати міжнародних кінофестивалів у Торонто, Сараєві, Венеції, Мілані та Заґребі.

"Для нас важливо не лише показувати наші селекційні напрацювання, а й знайомити глядачів із тим, чим займаються наші колеги по всьому світу", – кажуть організатори показу. Італійські фільми презентує арт-директор фестивалю La Guarimba Джуліо Віта, з яким можна буде поспілкуватися після сеансу.

Програма показу:

- "Персефона" Грейс Трикаріко;

- "Dreaming Apecar" Самуель Даріо Леоне;

- "Приїзджайте до Венеції" Бенедетто Паніссон;

- "Стрижка" Вірджинія Морі;

- "Останній імператор" Carlani&Dogana.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фестиваль "Де кіно" відвідає Даріуш Яблонський, а закриє Pianoбой

La Guarimba — кінофестиваль, що відбувається у південній частині італійського регіону Калабрія. Його мета — повернути кіно глядачам, а глядачів - повернути кіно. La Guarimba працює з культурою кіно й ілюстрації як із засобами для просування його цінностей: демократії, інтеграції та доступності.

Фільми демонструватимуть мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Нагадаємо, з 6 до 9 жовтня у кінотеатрі "Кінопанорама" проходитиме всеукраїнський фестиваль однохвилиного кіно з усього світу — "100 фільмів за 100 хвилин 2016".

Зараз ви читаєте новину «Італійці покажуть в Україні свої фільми мовою оригіналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі