вівторок, 24 листопада 2015 14:26

Інсталяції Сергія Петлюка виграли 20 тисяч фунтів стерлінгів у Лондоні
5

Фото: Сергій Петлюк

23 листопада в Лондоні оголосили переможця відкритого конкурсу для молодих художників з України та Великобританії UK/RAINE. 20 тисяч фунтів стерлінгів виграв Сергій Петлюк з Івано-Франківська.

У конкурсі взяли участь 10 тисяч робіт від 2 100 художників. До фіналу потрапили 30 митців з Великобританії та України. Роботи представляли в жанрі інсталяції, нових медіа, живопису, скульптурі та стріт-арту. Переможець кожної категорії отримає 10 тисяч фунтів стерлінгів.

Усі роботи фіналістів експонуються у лондонській галереї Саатчі з 24 листопада до 3 січня. Конкурс UK/RAINE проводять Фонд Firtash Foundation і лондонська Галерея Саатчі.

- Я постійно працюю у декількох вимірах — фізіології людського тіла і фізіології міста; а також із ритмічною комбінацією різних масштабів — емоційних і соціальних, індивідуальних і общинних, ізольованих і відкритих. Створені з допомогою нових медіа-засобів, мої твори — відео та інтерактивні інсталяції — є безперервним дослідженням контакту між чутливістю тіла та різних течій життя (потік уяви, пам'яті, інформації, медіатизації, співжиття, і т. д.) вивчення перетину різних меж і поверхонь — особистісних, психологічних, культурних, географічних, економічних і т. д., — цитує Сергія Петлюка галерея Саатчі.

Зараз ви читаєте новину «Інсталяції Сергія Петлюка виграли 20 тисяч фунтів стерлінгів у Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі