Ексклюзиви
середа, 23 квітня 2014 16:15

Інді-рокери The National скасували свої концерти в Україні

Інді-рокери The National скасували свої концерти в Україні

Американська інді-рок-група The National скасувала всі свої концерти в Москві, Санкт-Петербурзі та Києві.

Організаторам вони повідомили наступне: "У зв'язку з політичною кризою в регіоні, ми з жалем повідомляємо, що вирішили скасувати наші літні шоу в Москві, Санкт-Петербурзі та Києві. Ми як і раніше сподіваємося приїхати і зіграти для вас у майбутньому; ми впевнені, що криза розв'яжеться демократичним і мирним шляхом. Бережіть себе, ми сподіваємося побачити вас у майбутньому".

Музиканти The National повинні були виступити на початку серпня. Зараз група гастролює по містах США і Австралії в підтримку свого шостого альбому Trouble Will Find Me. Як і попередні роботи, Trouble Will Find Me отримала позитивні відгуки критиків. Адже ще з першого виходу однойменного альбому в 2001 році, The National здобули славу неперевершених ліриків.

"Квиток на концерт The National в Києві дійсний на один із днів фестивалю Park Live 26-29 червня в Стерео Плазі/Sentrum. Або ж за квитком на концерт The National можна пройти на один з концертів, організованих агентством Млин в Києві", - оголосили напередодні організатори. Також квиток можна повернути в касу з 20 травня.

Зараз ви читаєте новину «Інді-рокери The National скасували свої концерти в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі