пʼятниця, 12 червня 2015 13:01

"Ідеальний день" - з'явився трейлер до драми з Ольгою Куриленко

"Ідеальний день" - з'явився трейлер до драми з Ольгою Куриленко
Скріншот youtube

У мережі з'явився трейлер драми іспанського режисера Фернандо Леона Де Араноа "Ідеальний день" з Ольгою Куриленко у головній ролі.

У центрі сюжету - історія групи гуманітарних працівників, які намагаються дістати труп з колодязя в зоні конфлікту. Хтось кинув його туди, щоб зіпсувати воду і заморити населення спрагою.

Просте завдання стає нездійсненним, а справжнім ворогом здається відсутність логіки і абсурдність того, що відбувається. Герої перетинають не одне поле бою в спробі залагодити проблему, відчуваючи себе тотально заплутаними в лабіринті.

У фільмі також знялися Бенісіо Дель Торо, Тім Роббінс, Мелані Тьєррі і Федя Стукан.

Сценарій драми заснований на романі "Хай буде дощ" Паули Фаріас - письменниці й лікаря, знайомої з труднощами гуманітарних працівників на війні: вона співпрацювала з організацією "Лікарі без кордонів" з 1999 року.

Нагадаємо, що Куриленко - французька актриса і модель українського походження. Світову популярність здобула завдяки ролі "дівчини Джеймса Бонда" в одному з фільмів про агента 007.

Зараз ви читаєте новину «"Ідеальний день" - з'явився трейлер до драми з Ольгою Куриленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі