вівторок, 28 липня 2015 15:44

Х'ю Джекман показав нову фотографію Росомахи

Х'ю Джекман показав нову фотографію Росомахи

Актор Х'ю Джекман опублікував в Twitter свою фотографію в образі Росомахи з третьої частини однойменного кіносеріалу - спін-офф "Людей Ікс". Її реліз намічений на березень 2017 року. Він підкреслив, що ця роль стане для нього фінальної по франшизі.

"В останній раз приміряю кігті. Що б ви хотіли побачити? 50 слів або менше. Я прочитаю стільки, скільки зможу", — написав актор у соціальній мережі.

На фотографії актор зображений на чорному тлі. Він утримує в затиснутому кулаці довге лезо — атрибут його героя-мутанта Росомахи. Знімок доповнює хештег #OneLastTime.

Джекман вперше заявив про те, що залишить кіносеріал "Росомаха" у березні 2015 року.

Востаннє Джекман зіграв Росомаху в картині "Люди Ікс: Дні минулого майбутнього", яка вийшла на екрани в 2014 році. Всього актор знявся в шести фільмах франшизи, в тому числі у двох спін-оффах — "Люди Ікс: Початок. Росомаха" і "Росомаха: Безсмертний". Зараз ведуться зйомки ще одного фільму серії — "Люди Ікс: Апокаліпсис", її реліз заплановано на травень 2016 року. Повідомляється, що Джекмана можна буде побачити на екрані в цьому фільмі, але, можливо, його участь стане незначною.

"Люди Ікс" (X-Men) — серія фантастичних фільмів про супергероїв-мутанти, заснована на однойменних коміксах Marvel. Перша стрічка з'явилася на екранах в 2000 році, потім було випущено сім серій, включаючи сиквели, приквели і спін-оффы.

Зараз ви читаєте новину «Х'ю Джекман показав нову фотографію Росомахи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі