Ексклюзиви
пʼятниця, 27 лютого 2015 12:20

Харрісон Форд таки зіграє у "Той, що Біжить по лезу-2"

Харрісон Форд таки зіграє у "Той, що Біжить по лезу-2"

Голлівудський актор Гаррісон Форд  зніметься в продовженні фільму "Той, що Біжить по лезу". Його переговори з режисером картини Дені Вильневом близькі до завершення. Таку заяву зробила компанія Alcon Entertainment, яка займеться зйомками стрічки, повідомляє Variety. Робота над стрічкою почнеться в 2016 році.

"Ми пишаємося, що Харрісон з нами і з Вільнев, чий талант ми вже спостерігали у фільмі "Полонянки". Ми створимо однозначно потужний продовження одного з найвідоміших фільмів у світі", - зазначили представники Alcon Entertainment.

Видання пояснює, що нова картина покаже героїв через кілька десятиліть після подій оригінального фільму.

Раніше стало відомо, що постановник першої картини Рідлі Скотт відмовився працювати над продовженням в якості режисера. Він виступить як продюсер проекту.

Оригінальний науково-фантастичний фільм Рідлі Скотта "той, що Біжить по лезу" вийшов на екрани в 1982 році. Крім Форда, в ньому знялися Рутгер Хауер, Шон Янг і Деріл Ханна. За сюжетом картини, людство ділиться на два види - людей і кіборгів, створених за допомогою генної інженерії і виконують у суспільстві функції рабів. Головний герой Рік Декард (Харрисон Форд) має зловити втікача робота, який становить небезпеку для людей.

Стрічка зібрала всього 33 мільйони доларів при бюджеті в 28 мільйонів, проте її схвально зустріли кінокритики і вчені. Фільм висунули на "Оскар", "Золотий глобус" і BAFTA, але тільки в технічних номінаціях. За результатами опитувань наукове співтовариство визнало "Біжить по лезу" однією з кращих фантастичних картин в історії.

Зараз ви читаєте новину «Харрісон Форд таки зіграє у "Той, що Біжить по лезу-2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі