Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2013 13:00

Гурт Ot Vinta зіграє свою "Пілотку" на гавайській гітарі

Гурт Ot Vinta зіграє свою "Пілотку" на гавайській гітарі
Гурт Ot Vinta. Фото: dozor.com.ua

22 лютого у столичному пабі гурт Ot Vinta презентує свою нову акустичну програму з інтригуючою назвою "Пілотка".

Для проекту "Пілотка" хлопці написали кілька нових треків та додали етнічне звучання завдяки гавайській гітарі у виконанні старих хітів.

"Пілотка" - це невелика програма, хвилин на 30-40, - пояснює Юрко Журавель, лідер гурту Ot Vinta. - Ми експериментуємо з екзотичними інструментами. Це гавайська маленька гітара - укулеле, це американське банджо. Буде купа перкусії. Використовуватимемо на концерті і ксилофон, і латиноамериканський ударний інструмент - конгу".

Назва "Пілотка" певною мірою авантюрна і кожен розшифрує її по-своєму переконаний лідер гурту.

"Ми рухаємося далі і цікаві ідеї втілюємо у життя. Зробили попередню музичну імпровізацію - виклали її в мережу. І одразу отримали схвальні відгуки на роботу. Так розширили свій експеримент до нової "екзотичної" програми. У "Пілотці" ми по-новому "озвучимо" наші старі пісні. Також для неї записали кілька нових треків", - додає Юрко Журавель.

Уперше "Пілотку" презентують 22 лютого в Києві у клубі "Docker PUB" та 23 лютого у клубі "Docker's АВС" . Далі протягом місяця гурт Ot Vinta відіграє клубні концерти в різних містах України.

Зараз ви читаєте новину «Гурт Ot Vinta зіграє свою "Пілотку" на гавайській гітарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі