понеділок, 20 жовтня 2014 14:10

Гурт Міхалка "BRUTTO" презентував новий кліп

Гурт Міхалка "BRUTTO" презентував новий кліп

Гурт BRUTTO представив новий кліп на пісню "М'яч". Прем'єра відбулася всього через два тижні після виходу попереднього відео колективу. Режисером "М'яча" став відомий медіа-художник і кліпмейкер Олексій Терехов.

Відомо, що робота над кліпом розпочалась у квітні 2014-го. Трек "М'яч" для екранізації був обраний самим Тереховим із запропонованих пісень BRUTTO, що існували тоді у вигляді демо-записів.

"Найуніверсальніша книга на світі - це буквар, - говорить художній керівник BRUTTO Сергій Міхалок. - У мене навіть в одній пісні був рядок, що "всі істини є в букварі". "Мама мила раму", "Давайте жити дружно" і "Роби зарядку вранці" - це зрозуміло дитині в будь-якій країні світу, будь-якого кольору шкіри, багатої чи бідної сім'ї. Тому, коли складався "М'яч", у мене було завдання зробити універсальну пісню, яку можна було б легко перевести на будь-яку мову. По тексту я хотів зробити Агнію Барто. І написати таку пісню складніше, ніж, наприклад, повну метафор і витіювату "Я вірю".

Група BRUTTO оголосила про початок своєї діяльності 1 вересня 2014 року. Дебютний альбом Underdog вийшов 12 вересня. Завантажити його безкоштовно можна тут.

Зараз ви читаєте новину «Гурт Міхалка "BRUTTO" презентував новий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі