четвер, 30 квітня 2015 14:33

Гурт "Гапочка" презентували новий кліп про жіночність

Гурт "Гапочка" презентували новий кліп про жіночність

Гурт "Гапочка" опублікувала кліп на російськомовну пісню "Невесомость" зі свого нового альбому "Лови мої слова". Автором відео виступив відомий режисер Віктор Придувалов.

"Віктор Придувалов зробив акцент на жіночності і на тих моїх сторонах, які я несвідомо іноді в собі ховаю. Світ такий, що в ньому доводиться боротися, грубо кажучи, виживати і бути холоднішою, ніж я насправді є", - розповіла Cultprostir Катя Гапочка.

Спочатку у групи була ідея зняти кліп на пісню "Метко", але з технічних причин від цього задуму довелося відмовитися. "Придувалов вибирав між "Губи прикуси" і "Невесомостью", і в підсумку зупинився на другому варіанті", - пояснила співачка.

"Гапочка" випустила альбом "Лови мої слова" в середині квітня. Реліз був викладений для вільного прослуховування на сервіс SoundCloud. 17 травня відбудеться концертна презентація цієї платівки в київському клубі Atlas.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Гапочка" презентували новий кліп про жіночність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі