Ексклюзиви
понеділок, 22 грудня 2014 13:07

Гурт "Бумбокс" зняв кліп на пісню "Выход"
6

Фото: Роман Пашковський, Синельнікова Дар'я

Шістнадцятого грудня в київському спорткомплексі "Авангард" відбулась зйомка кліпу Бумбокс на пісню "Выход".

Режисер кліпу Анна Копилова більш відома в літературних колах України, як продюсер та куратор таких проектів видавництва "Основи", як "Awesome Ukraine", "Червона Книжечка", "Вечера на хуторе близ Диканьки". Зйомки кліпу Бумбокс - її другий досвід в якості режисера, раніше Анна зняла кліп O.Torvald "Это все".

"Мені здається, це кліп про ностальгію по самому собі в дитинстві. Процес йшов дуже легко, ми закінчили всі зйомки раніше терміну. Хлопці - молодці, дуже круто зіграли" - розповіла режисер Анна Копилова

"Ми знімаємо кліп у двох локаціях. Перша - це спортзал, де Бумбокс грають пісню. У другій локації в кадрі знищують іграшки - солдатиків, БТР, "Катюшу". Для чого ми це робимо? Ми намагаємося таким чином сказати "До побачення!" своєму радянському дитинству" - Андрій Хливнюк про кліп "Выход".

Пісня "Выход", записана на київській студії "Бобина", вперше була опублікована 15 листопада в Фейсбуці Бумбокса, на сьогоднішній день її прослухало 62 000 користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Бумбокс" зняв кліп на пісню "Выход"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі