четвер, 30 жовтня 2014 12:02

Гребенщиков виклав в мережу новий альбом "Соль"

Гребенщиков виклав в мережу новий альбом "Соль"

Борис Гребенщиков виклав в інтернет свій новий альбом під назвою "Соль". Офіційний реліз платівки призначено на 1 листопада, а до цього дня його зможуть послухати тільки учасники закритого кола сторінки БГ і групи "Акваріум" на сайті kroogi.com. Про це повідомляє Cultprostir.

Аби увійти в число учасників закритого кола, потрібно оплатити місячну (250 російських рублів) або річну (2500 рублів) підписку на сторінці БГ в kroogi.com. Тим, хто це зробить, обіцяні в перспективі фотографії з особистого архіву Гребенщикова, можливість поставити йому питання, а також отримувати якісь меломанським сюрпризи, про які докладно не говориться.

Альбом "Соль" - це сольна робота БГ, записана ним за участю західних рок-зірок – соліста і флейтиста Іена Андерсона з Jethro Tull, сесійного саксофоніста Мела Коллінза (грав з King Crimson і Rolling Stones) і американського мульти-інструменталіста Ендрю Берда. До трек-листу альбому увійшли раніше опубліковані пісні "Губернатор", "Любовь во время войны", "Пришел пить воду" і зовсім нові композиції. 27 листопада платівка буде випущена на вінілі і компакт-дисках.

Нагадаємо, що 14 грудня БГ виступить в київському концертному залі Stereo Plaza з іншими західними музикантами - Полом Стейсі, Джеремі Стейсі і Брайаном Фіннеганом.

Зараз ви читаєте новину «Гребенщиков виклав в мережу новий альбом "Соль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі