вівторок, 28 липня 2015 18:55

Грабіжника банків заарештували після зйомок у фільмі жахів

Грабіжника банків заарештували після зйомок у фільмі жахів
Фото: Q13 FOX News

Поліція штату Вашингтон заарештувала розшукуваного з минулого року грабіжника банків Джейсона Стенджа після того, як він зіграв лиходія у фільмі жахів "Марла Мей", передає The News Tribune.

44-річний злочинець видав себе, з'явившись на семи фотографіях, які супроводжували репортаж зі зйомок хоррора в місцевій газеті The Olympian. Незабаром після виходу матеріалу Стендж був заарештований, коли відлучився з майданчика фільму за сигаретами. Перш ніж грабіжник сів у в'язницю, йому дозволили повернути кінематографістам сценічний костюм.

"Джейсон всім на майданчику подобався. Чудовий хлопець. Проби пройшов на ура", — розповів продюсер стрічки Брендон Робертс про злочинця, який зіграв божевільного лікаря абортарію.

За словами Робертса, режисер Ліза ван Дам-Бейтс, яка також виконала в картині головну жіночу роль, вирішила не вирізати сцени з Стенджем. На момент арешту всі епізоди за участю злочинця були зняті.

Стендж, який просив позначити його в титрах під ім'ям Джейсон Стрейндж, в 2006 році був засуджений до 117 місяців в'язниці після того, як визнав себе винним у пограбуванні банку. У 2014 році він був переведений з колонії суворого режиму в колонію-поселення, звідки втік.

Продюсери розраховують випустити "Марлу Мей" у наступному році. Картина з бюджетом 8 тисяч доларів, за словами Робертса, натхненна класичними фільмами жахів 1980-х. Головна героїня фільму, двадцятирічна дівчина по імені Марла, намагається з'ясувати причини смерті свого бойфренда і розшукується поліцією за підозрою в його вбивстві.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжника банків заарештували після зйомок у фільмі жахів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі