Ексклюзиви
пʼятниця, 21 листопада 2014 15:34

"Гра престолів" може стати повнометражним фільмом

"Гра престолів" може стати повнометражним фільмом

Британський актор Чарльз Денс, який виконав роль Тайіна Ланністера в серіалі "Гра престолів", підтвердив інформацію про те, що телевізійний проект може стати повнометражним фільмом. За його словами, творці, в тому числі письменник Джордж Мартін, вже неодноразово обговорювали цю ідею, і є багато шансів на її втілення, повідомляє The Telegraph.

"Продюсери говорят про повнометражну стрічку але я не знаю, на основі якої з сюжетних ліній вона зніматиметься. Їх занадто багато, щоб втиснути в одну стрічку", - зазначив Денс.

Сам Джордж Мартін раніше заявляв у ЗМІ, що у нього ще багато матеріалу, щоб розважити глядачів.

Телепроект "Гра престолів", заснований на книжкової серії Джорджа Мартіна під назвою "Пісня Льоду і Полум'я". Перший роман серії вийшов у 1996 році. В квітні 2011 року американський телеканал HBO запустив серіал, кожен сезон якого приблизно відповідає одній книзі циклу. Проект є одним з найбільш великобюджетних на телебаченні і найдорожчим в жанрі фентезі. Телеверсія "Гри престолів" двічі номінувалася на премію "Еммі" і отримала премію "Х'юго" за кращу постановку.

Зйомки п'ятого сезону "Гри престолів" стартували в червні в Іспанії. Прем'єра запланована на 2015 рік.

Зараз ви читаєте новину «"Гра престолів" може стати повнометражним фільмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі