Ексклюзиви
четвер, 05 березня 2015 12:29

Голлівудський актор Брюс Вілліс дебютує на Бродвеї

Голлівудський актор Брюс Вілліс дебютує на Бродвеї

Голлівудський актор Брюс Вілліс, якому цього місяця виповнюється 60 років, дебютує на Бродвеї. Як повідомив журнал Hollywood Reporter, Вілліс зіграє письменника Пола Шелдона у виставі за книгою Стівена Кінга "Misery".

На самому початку своєї акторської кар'єри Вілліс кілька років працював у невеликих і маловідомих театрах. Потім він перейшов на телебачення, де в основному йому діставалися епізодичні комедійні ролі.

Проте несподівано для нього актора запросили на головну роль у бойовику "Міцний горішок", від якої раніше відмовився Арнольд Шварценеггер. З виходом у 1988 році "Міцного горішка" до Уілліса прийшла світова популярність.

Зараз, після багатьох років, він повертається в театр. Але цього разу - на Бродвей. Разом з ним на підмостки вийде Елізабет Марвел, володарка чотирьох театральних премій "Обі" (Obie) за "Кращу жіночу роль". Як повідомляє Hollywood Reporter, Марвел зіграє психічно неврівноважену прихильницю письменника - Енні Вілкс, в'язнем якої Шелдон стає після автокатастрофи.

Постановкою вистави займеться британський режисер Уїлл Фрірз. Сценічну адаптацію роману Кінга підготував Вільям Голдман. Чверть століття тому він вже працював з цією книгою, створивши на її основі сценарій для однойменного фільму. Стрічка вийшла в прокат в 1990 році і мала успіх.

Прем'єра вистави з участю Вілліса і Марвел відбудеться восени. Назва театру, де він буде йти, поки не розкривається.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудський актор Брюс Вілліс дебютує на Бродвеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі