Ексклюзиви
середа, 07 березня 2012 15:37

Голландець за допомогою паперу передав вразливість серця
15

Фото: Фото з сайту re-actor.net

Голландський художник і дизайнер Франк Тьєпкема (Frank Tjepkema) працює у кількох жанрах. В основному Франка цікавить промисловий дизайн.

Однак, творче начало художника вимагає максимальної реалізації таланту. Так і з'явилася його серія сердець.Тьєпкема використовував різні техніки різання й різноманітні матеріали для створення механічних, шаруватих сердець. Розміри його творінь від 8 до 70 см.

"Через складні символи, структури, шари я намагався передати яке серце крихке і вразливе та як все пов'язане з ним на пряму. Як воно може"літати"від емоційного задоволення і як може"закритися" від образи. Кожне серце це символ - любові , пристрасті, сумніви, бажання ", - говорить Франк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Художниця малює картини пивом

Тьєп – це псевдонім дизайнера, за яким він відомий у творчих колах.

Художник народився 1970 року, виріс у Женеві, Брюсселі та Нью-Йорку. Пізнавши безліч культур, він оселився в Нідерландах у 1989 році з метою вивчати промисловий дизайн. 1996 року він з відзнакою закінчив Академію дизайну в Ейндховені.

Його дипломний проект не залишився непоміченим і був залучений до відомої студії Droog Design collection. В 2000 році Тьєпкема отримав нагороду British Airways Executive Lounge в Хітроу. Його роботи були представлені на Art Basel Miami Beach 2006.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Художник створює 3D-картини на снігу

У 2001 році разом з Janneke Hooymans Тьєпкема заснував свою власну дизайн-студю Tjep. Він розробляв дизайн інтер'єру для безлічі ресторанів, таких як широко відомий ресторан Fabbrica в Роттердамі, й магазинів, таких як нещодавно відкритий Будинок Тюльпани в аеропорту Схіпхол.

Роботи автора можна побачити в найвпливовіших галереях світу, таких як Мосс в Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Голландець за допомогою паперу передав вразливість серця ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі