середа, 23 квітня 2014 15:06

Галерея ХудГраф відновлює роботу: покажуть "лютих бандериків"
6

Фото: behance.net

Галерея-майстерня ХудГраф відновлює свою діяльність. Уже в квітні тут представлять новий авторський проект художника Івана Семесюка. "Funky Textile" - люта, але зворушлива виставка звіриків-"бандериків".

Героїчні звірики-"бандерики" створені вправними руками Івана Семесюка в час, вільний від боротьби зі жлобством, невіглаством та надмірною серйозністю.

Це своєрідна присвята подіям на Майдані та в Криму. Адже митець був активним учасником мистецького Барбакану на Хрещатику в столиці. Тут постійно збиралися, поети, письменники, художники, влаштовувалися публічні читання, кінопокази та виставки картин.

Виставка працюватиме з 26 квітня. Арт-галерея знаходиться по вулиці Володимирській 65 (неподалік ст. метро "Льва Толстого").

Художник Іван Семесюк народився 21 листопада 1979 року в Києві. Він є членом Національної спілки художників України. Голова та співзасновник Союзу вольних художників "Воля або смерть!". Учасник арт-угруповання Бактерія та соціально-художнього проекту ЖлобАрт. Автор текстильного проекту Funky textile. Бере активну участь в різноманітних виставках та мистецьких проектах в Україні та за її межами. Роботи знаходяться у багатьох приватних та музейних колекціях.

Зараз ви читаєте новину «Галерея ХудГраф відновлює роботу: покажуть "лютих бандериків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі