понеділок, 26 вересня 2016 12:47

Фільми про актора-невдаху й українських заробітчан увійшли до програми документальних комедій

Фільми про актора-невдаху й українських заробітчан увійшли до програми документальних комедій

28 вересня о 19:30 у столичному кінотеатрі "Кінопанорама" відбудеться прем'єра програми документальних комедій "Світ за очі". Кінопоказ відбувається в рамках тематичного майданчика Мандри.форум.

Це програма з двох фільмів про закордонні трудові блукання творчих людей.

Перша історія - документальне роуд-муві української режисерки Надії Парфан - Reve ta Stohne on Tour. Двоє хлопців кинули роботу в офісі й серйозно захопилися музикою. Їхній гурт має назву Reve ta Stohne. Хлопці займаються горловим співом і мріють стати справжніми рок-зірками. Та для початку їм знадобляться музичний кліп і студійний альбом. А найперше – гроші, якими треба за це заплатити. У пошуках фінансування Reve ta stohne їдуть на заробітки у Польщу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про Прохаська зняли фільм

Друга стрічка - "Театр одного актора" польського режиcера Якуба Пьонтека про харизматичного невдаху-актора Марчіна. Він не зіграв жодної головної ролі в кіно. Народився у маленькому польському містечку, у свої 33 роки єдиний з трьох братів не одружився. Усе життя мріяв грати в кіно, як його ідол Роберт де Ніро. Він пробує виступати у кабаре і працювати стенд-ап комедіантом та, незважаючи на фрустрацію та проблеми, продовжує боротьбу. Останні 7 років Марчін щоліта їздить до Норвегії підробляти на збиранні картоплі.

Після прем'єри відбудеться обговорення за участі режисерів та концерт гурту Reve ta Stohne.

Нагадаємо, для підняття бойового духу бойовиків-новобранців так званої ДНР російські пропагандисти зняли документальний фільм про війну на Донбасі, який розсмішив навіть бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «Фільми про актора-невдаху й українських заробітчан увійшли до програми документальних комедій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі