понеділок, 25 липня 2016 17:29

Фільми Олександра Довженка покажуть німцям

Фільми Олександра Довженка покажуть німцям

У берлінському кінотеатрі Babylon покажуть фільми Олександра Довженка "Звенигора", "Арсенал" та "Земля", що входять до циклу "Коло дзиґи". Окрім цього, запланований показ українських стрічок: "Людина з кіноапаратом" Дзиґи Вертова, "Хліб" Миколи Шпиковського та чорно-білий документальний фільм "Навесні" Михайла Кауфмана.

Покази відбуватимуться з 23 липня по 14 серпня в рамках конкурсу органістів 7-го фестивалю Stummfilmlivefestival. Фільми озвучуватимуть наживо, імпровізуючи. Організатори покажуть 20 фільмів, також виступлять 6 музикантів з 4-х країн.

Раніше, в лютому 2016 року в кінотеатрі Babylon відбувся музичний кіноперформанс "Коло дзиґи. Одинадцятий" з живим виступом Антона Байбакова та Софії Турти.

"Коло дзиґи" – цикл музичних кіноперформансів, організованих Національним центром Олександра Довженка до 90-річчя ВУФКУ (Всеукраїнського фотокіноуправління), покликаних популяризувати український кіноавангард 1920-х.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "Сила волі" вийшов в український прокат

Зараз ви читаєте новину «Фільми Олександра Довженка покажуть німцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі