вівторок, 02 вересня 2014 16:27

Фільм про "Івана Силу" вже виклали у мережу

Фільм про "Івана Силу" вже виклали у мережу
Фото: youtube.com

Перший повністю український дитячий фільм "Іван Сила" відтепер можна переглянути в інтернеті. Про це повідомив у своєму facebook продюсер фільму Володимир Філіппов.

"Це перебільшення! У мережі сьогодні офіційної копії фільму "Іван Сила" ні! Все що попадається користувачам - контрофакт і піратство!

А ось з приводу премії та кінофестивалю в Кодбусе (Німеччина), це правда.

І ще, фільм можна подивитися в кінотеатрі "Кінопанорама", 6 вересня о 15:00, в рамках кінофестивалю українського кіно на підтримку Олега Сенцова.

Там же можна зустрінеться з Віктором Андрієнком, режисером даного фільму, і видатним акторам зіграв у фільмі одну з головних ролей.

Приємного перегляду" - йдеться в повідомленні.

До речі, в інтернеті з'явилась і піратська російська версія дитячого фільму в одноголосному перекладі. Як зазначають модератори в інтернетгрупі "Іван Сила" у Facebook: "це дуже смішний гунявий переклад взірця 1990 року, відчуваєш себе БРЮСОМ ЛІ та ЧАКОМ НОРІСОМ, а українське кіно відразу стає американським блокбастером...".

Цього року перший повнометражний дитячий фільм за часи незалежності України був відзначений національною премію ім. Лесі Українки у номінації кращий дитячий фільм.

У листопаді український дитячий фільм про закарпатського силача Івана Фірцака (Кротона) покажуть на кінофестивалі у Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «Фільм про "Івана Силу" вже виклали у мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі