пʼятниця, 29 серпня 2014 16:27

Фестиваль "УКРОП" збере гроші на підтримку воїнів АТО

Фестиваль "УКРОП" збере гроші на підтримку воїнів АТО

30-31 серпня з 12:00 до 22:00, у Мистецькому Арсеналі відбуватиметься благодійний фестиваль УКРОП, метою якого є збір коштів на потреби учасників АТО.

У рамках фестивалю відбудеться благодійний ярмарок та аукціон рідкісних лотів, діятимуть арт-майстерні, літературна та музична сцени, дитячий сектор, кінозал під відкритим небом, а також Майдан-простір для громадських дискусій.

Усі зібрані під час події кошти підуть на потреби учасників АТО (звіт про витрати буде опубліковано на веб-ресурсах організаторів).

Гостями та учасниками фестивалю УКРОП будуть телеведуча Марічка Падалко, музикант та художник Юрко Журавель, письменник Лесь Подерев'янський, дизайнерка Ольга Навроцька, художник-автомайданівець Сергій Поярков, медіа-експерт Вікторія Сюмар, люстратор-майданівець Єгор Соболєв, а також народні депутати, громадські активісти, митці, журналісти та блогери.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль "УКРОП" збере гроші на підтримку воїнів АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі