середа, 30 липня 2014 11:31

Єноти захищають людство від прибульців - Кінопрем'єри 31 липня

Єноти захищають людство від прибульців - Кінопрем'єри 31 липня

Вихід на екрани мегаблокбастера "Вартові галактики" з бюджетом у $170 млн. майже паралізував вітчизняний кінопрокат на цьому тижні. Тому дистриб'ютори вирішили випустити у зв'язці з цією картиною лише дві другорядні стрічки з ПАР та Великобританії. Останні дві стрічки зберуть шанувальників авторського та дитячого кінематографу.

Опинись у моїй шкірі

"Ти ж не хочеш прокинутися?", - загадково питає протагоністка картини, побачивши свою нову жертву.

Сюжет картини розгортається у Шотландії. Щодня по трасі Единбург-Глазго їздить задрипана автівка. За кермом у ній сидить пишна блондинка з великими зеленими очима. Розважається вона тим, що підбирає автостопщиків, яких паралізує у дорозі. В результаті виявляється, що ця жінка – представниці іншої цивілізації, яка харчується людськими тілами.

"Такої дивної, еротичної та нервової гри у виконавиці головної ролі Скарлет Йохансон ще не було", - Indiewire.

Король сафарі

"Прикольний віник для пилюки", - говорять на кумедного страуса.

Одного дня у стаді зебр народжується незвичайне дитинча Кумба – воно вкрито смужками лише наполовину. Оточуючі зебри сприймають це, як поганий знак, і починають звинувачувати його в усіх смертних гріхах. Коли його виганяють зі стада, то воно відправляється у подорож по безкраїх преріях Африки. Зустрівши нових друзів, Кумба спробує позбавитися від свого прокляття.

"У картині присутній досить непоганий музичний супровід, але при цьому в ньому фактично нічого не відбувається. Герої видалися прісні й нецікаві, а мораль картини – геть гнила", - Кinopoisk.



Вартові Галактики

Вони називають себе Вартовими галактики…

Недоколихані придурки – відповідає на цю заяву космічний інспектор.

Відважному американському пілоту потрапляє до рук таємничий артефакт, який належить безжалісному злодію Ронану. Без цієї стародавньої штуковини останній не зможе втілити свої підступні плани по захопленню всесвіту. Так розпочинається міжгалактична ворожнеча, у яку не по своїй волі втягнутий американський пілот. Та чи варто йому дрижати від страху, якщо поруч з ним такі безстрашні воїни, як кровожерливий єнот-снайпер, людиноподібне дерево Грут, шалений монстр Дракс та смертельно небезпечна Гамора.

"Вартові" смішні, як легковажна комедія, але слабкі як повноцінна космічна епопея", - Empire.

Зараз ви читаєте новину «Єноти захищають людство від прибульців - Кінопрем'єри 31 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі