понеділок, 25 квітня 2016 01:50

"Елвіс та Ніксон" новий погляд на легендарну історію
6

Компанія Multi Media Distribution представляє комедію "Елвіс і Ніксон" з Кевіном Спейсі ( "Планета Ка-Пекс", "Краса по-американськи") і Майклом Шенноном ( "День бабака", "Перл-Харбор") у головних ролях .
12 травня на глядачів чекає перевтілення на великому екрані головного героя популярного серіалу "Карточный домик" в найбільш одіозного президента США - Річарда Ніксона.
"Елвіс і Ніксон" - це іронічний погляд на легендарну зустріч "короля рок-н-ролу" з американським президентом. В основі сюжету - історія появи відомого знімка, на якому ікона поп-культури Елвіс Преслі тисне руку президенту Ніксону в Овальному кабінеті Білого дому. Ця фотографія найбільш затребувана в Національному архіві США; за популярністю вона випереджає зображення висадки американських астронавтів на Місяць і підписаних в XVIII столітті Декларації незалежності США. Чому ж згадана фотографія викликає такий жвавий інтерес і так надовго западає в душу? Реальна історія здається настільки незвичайною, що схожа на вигадку. Друг і давній помічник Елвіса Джеррі Шилінг, який супроводжував його на зустріч з президентом, звернув увагу на їхню внутрішню подібність і описав цю подію таким чином:
"Кожен з них був на піку своєї кар'єри ... але на цій вершині вони відчували себе самотньо. Попри все вони зблизилися ".
Проте, історія "Елвіса і Ніксона" не стільки сентиментальна, скільки іронічна: багатьом було відомо, що президент славився своїм незнанням кумирів поп-культури того часу, але заради високих рейтингів розважливий і холоднокровний Ніксон готовий був на багато.

Зараз ви читаєте новину «"Елвіс та Ніксон" новий погляд на легендарну історію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі