четвер, 02 липня 2015 09:05

Екс-"Ляпіси" опублікували новий кліп

Екс-"Ляпіси" опублікували новий кліп

"Ирочка" - так називається новий кліп білоруської групи Trubetskoy, яка у вересні минулого року виникла на уламках "Ляпісів", що розпались.

За словами лідера групи Павла Булатникова, це відео вийшло "дуже літнім, світлим і легким". "Головна ідея кліпу стара, як світ - щоб зустріти свою любов, часто достатньо озирнутися по сторонах, - розповідає Павло. – Ну, і навколо цього наверчено всякі смішні історії".

Кліп знімався в Мінську, а головні ролі в ньому зіграли актор Купалівського театру і учасник групи ZUI МихаілЗуй та випускниця Академії мистецтв Ольга Дятловская.

"Найбільше дублів ми зробили для останнього кадру, коли Оля застрибує в автобус до Міші, - розповідає один з співрежисер кліпу ДмітрійЛевковскій. - Один з нас біг домовлятися з водієм, щоб він закривав двері тільки по нашому сигналу, інший просив людей в автобусі не дивитися в камеру. І все одно хлопці кілька разів виїжджали, потім приїжджали назад, і ми робили ще один дубль. Один раз людей виявилося занадто багато і Мішу кумедно притиснуло дверима. У наступному дублі між "закоханими" виявився хлопець, який дивився в камеру і повільно їв персик, ну і так далі".

"Ирочка" - це перший з трьох нових кліпів гурту Trubetskoy, які повинні увійти до релізу дебютного альбому команди цієї осені. А самі "Трубецкіє", тим часом, продовжують підкорювати літні фестивалі. У їхніх найближчих планах виступи на опен-ейрахGreenFest (3 липня, Мінськ), MotoFestWest (3 липня, Барановичі), "Бухта радості" (11 липня, Тольятті), "Живий звук" (19 липня, Київ) та Galapagai (25 липня, Литва).

 
Зараз ви читаєте новину «Екс-"Ляпіси" опублікували новий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі