понеділок, 26 січня 2015 17:55

Джулія Робертс зніме драму про хлопчика-Бетмена

Джулія Робертс зніме драму про хлопчика-Бетмена

Джулія Робертс екранізує зворушливу історію п'ятирічної дитини по імені Майлс Скотт, заради якого у 2013 році в Сан-Франциско провели масштабну театральну Бетмен-акцію, пише The Guardian. Вона була влаштована заради здійснення мрії Майлса, якому поставили діагноз лейкемія (рак крові).

Подібна ідея прийшла до Джулії після перегляду документального фільму Дані Нэчман "Batkid Begins: The Wish Heard Around the World!". У ньому розповідається реальна історія, що відбулася з Майлсом Скоттом, який кілька років боровся з лейкемією. Найбільшою мрією 5-річного хлопчика було перетворитися у помічника справжнього супергероя Бетмена, і небайдужі люди відгукнулися на заклик до здійснення мрії дитини.

Благодійна організація Make-a-Wish домовилася з мерією Сан-Франциско, завдяки чому вдалося влаштувати небувалу до того моменту акцію, в якій взяли участь 12 тисяч осіб.

Зараз ви читаєте новину «Джулія Робертс зніме драму про хлопчика-Бетмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі