вівторок, 16 грудня 2014 13:28

Джордж Буш-молодший назвав себе недооціненим художником
2

Фото: Reuters

Джордж Буш-молодший, 43-й президент США, під час презентації своєї нової книги про батька на каналі CNN, розповів глядачам, що в сім'ї його живопис оцінили негативно, пише Daily Mail.

Нова книга Буша-молодшого включає в себе портрет його батька, дружини, доньки. За словами автора, нікому з них не сподобалися результати його творчості.

"Ніколи не пишіть портрети родичів, особливо дружини чи матері. Я намалював жінку, їй не сподобалося, в результаті довелося все просто знищити... Або принаймні сказати їй, що я все знищив", - поскаржився Буш-молодший в ефірі.

Ранні роботи Буша - автопортрети в душі - розійшлися по мережі після хакерського злому, автор зовсім не збирався їх оприлюднити і був пригнічений, дізнавшись про це. На що пройшла у квітні 2014 року виставці Буша-молодшого експонувалися портрети 24 світових лідерів, з якими він зустрічався у період свого президентства. У їх числі портрет президента Росії Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Буш-молодший назвав себе недооціненим художником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі