Ексклюзиви
понеділок, 06 серпня 2012 11:12

Джим Керрі повернувся в проект "Тупий і ще тупіший"

Джим Керрі повернувся в проект "Тупий і ще тупіший"
Кадр з фільму "Тупий і ще тупіший". Фото: arm1.ru

На початку літа Джим Керрі відмовився брати участь у продовженні відомої комедії братів Фарреллі "Тупий і ще тупіший" 1994 року, і подальша доля цього проекту до недавнього часу залишалася невідомою. Проте днями кілька американських сайтів повідомили, що Джим знову в справі - актор все-таки дав згоду.

У червні цього року шанувальники хіта 1994 року "Тупий і ще тупіший", які вже давно чекають продовження, дізналися, що Джим Керрі відмовився від ролі - швидше за все, тому що студія Warners Bros. без особливого ентузіазму поставилася до ідеї продовження. Не зустрівши жодної підтримки з боку студії, Джим пішов з проекту. Але у вже липні в інтерв'ю сайту The Wrap брати Фаррелли знову заговорили про те, що вони постійно удосконалюють сценарій і все-таки хочуть повернутися до улюблених героїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джим Керрі цілувався з іншим актором на людях (ФОТО)

У 2000 році фільм "Тупий і ще тупіший" посів п'яте місце серед кращих комедій всіх часів і народів за версією читачів журналу Total Film.

А сьогодні відразу декілька інтернет-видань повідомили радісну новину - Джим Керрі все ж повертається. Про це написали StarPulse, MovieHole, Hollywood, RealBollywood, ContactMusic і сайт ірландської телерадіокомпанії RTE. Всі шість ресурсів посилаються на слова партнера Джима Керрі щодо фільму - актора Джефа Деніела, який в одному з ток-шоу сказав:
"Ми всі хочемо продовження - і Джим, і я, і брати Фарреллі. Так що, думаю, на початку наступного року будемо знімати. Могли б і в цьому році, але сценарій ще допрацьовується".

Сам Джим Керрі поки ніяк не коментував цю інформацію. У 2013 році ми побачимо його в комедії "Неймовірний Берт Уандерстоун" про суперництво двох фокусників. А Джефф Деніелс з'явиться на великих екранах вже у вересні - в трилері "Петля часу".

Зараз ви читаєте новину «Джим Керрі повернувся в проект "Тупий і ще тупіший"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі