вівторок, 17 січня 2017 16:13

Джеймс Франко набив на спині різдвяне фото сім'ї Брайана Кренстона
5

− Це кіно, де ви будете сміятися в голос над цією неблагополучною сім'єю, − описав режисер Джон Гамбург свій новий фільм "Чому він?". Стрічка розповідає про знайомство батьків з обранцем дочки. Гамбург вже мав досвід роботи над такими сюжетами у фільмах "Знайомство з Факерами" та "Знайомство з батьками". Головні ролі у "Чому він?" виконали Джеймс Франко, Зої Дойч, Брайан Кренстон та та Меган Маллалі. Над створенням молодіжної комедії почали працювати у 2014-му, а основні зйомки проходили у 2016-му в Лос-Анджелесі. В український прокат фільм вийшов 12 січня.

Кожен батько, у якого підростає дочка, прагне їй лише найкращого хлопця. Але коли твоя дитина зв'язується з таким як Лерд (Джеймс Франко) − людиною, що набиває на спині різдвяне фото твоєї сімі'ї та тримає справжнього оленя, який забальзамований у власній сечі − то здається, що світле майбутнє дочки під загрозою. Але хлопець намагається зробите все, щоб сподобатись родині коханої − навіть починає називати Неда (Брайан Кренстон) батьком та влаштовує вечірку на честь їх приїзду. Здається, що все круто, але відстань від Лердом та Недом стає все більшою.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Фільм про миколаївську школу №3 покажуть на "Берлінале"

− Смішно те, що я навіть не готувався до ролі. Я є того віку, якого й мій персонаж. Й в мене є дочка, того ж віку, що й у стрічці, − розповів Брайан Кренстон про свого героя.

В західних медіа стрічка отримала досить низькі рейтинги: на IMDb − 6,6 з 10 балів, а на сайті Rotten Tomatoes − 40% позитивних відгуків від критиків та користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Джеймс Франко набив на спині різдвяне фото сім'ї Брайана Кренстона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі