Ексклюзиви
вівторок, 24 лютого 2015 16:57

Джеймі Дорнан може відмовитися зніматися в сиквелі "50 відтінків сірого"

Джеймі Дорнан може відмовитися зніматися в сиквелі "50 відтінків сірого"

На хвилі провального уікенду в кінотеатрах "50 відтінків сірого" може втратити не тільки режисера Сем Тейлор-Джонсон, яка відмовилася знімати наступну частину через розбіжності з автором книги, але й одного з провідних акторів. Джеймі Дорнан не планує зніматися в сіквелі картини.

За чутками, головних причин дві. Перша - невдоволення подружжя актора Амелії Уорнер, яка не згодна ділити чоловіка зі знімальним майданчиком, на якій чоловік пропадає занадто часто, поки Уорнер поодинці ростить маленьку дочку.

Друга ж причина не менше банальна. Сам актор незадоволений результатами зйомок першої частини, кількістю розгромлених рецензій та партнеркою Дакотой Джонсон, з якою зіграти добре було, за його словами, просто неможливо через відсутність "хімії".

У невдалому кастингу творців "50 відтінків сірого" звинувачували багато разів, а кінокритики вказували на те, що Дорнан абсолютно не підходить на роль Крістіана Грея.

Зараз ви читаєте новину «Джеймі Дорнан може відмовитися зніматися в сиквелі "50 відтінків сірого"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі