Ексклюзиви
понеділок, 02 березня 2015 16:51

Джамала презентувала танцювальний кліп без самої себе

Джамала презентувала танцювальний кліп без самої себе

Джамала опублікувала відео на пісню "Заплуталась". У ролику знялися учасники танцювальної групи Apache Crew, але немає самої співачки.

"До цього я практично завжди була головною героїнею в своїх кліпах. А тут всі переживання композиції відіграють танцюристи. Все передано рухами, жестами, мімікою, і все це зроблено в нестандартній манері. Ця танцювальна постановка, на мій погляд, ілюструє тваринну частину людської натури. Знаєте, коли люди шукають свого "по запаху". Зокрема, я про момент, коли головна героїня хоче відшукати в натовпі людей свого єдиного. Вона намагається зрозуміти, хто він, через запах і дотики. Це схоже на те, що мені розповідали сліпі люди", - описала своє бачення кліпу Джамала в Facebook.

Режисером і хореографом кліпу став Анатолій Сачивко - засновник Apache Crew. "Заплуталась" - пісня, яка увійшла в міні-альбом Джамали Thank You, випущений восени минулого року. Музику до неї написала сама співачка, текст - письменниця Вікторія Платова.

Зараз ви читаєте новину «Джамала презентувала танцювальний кліп без самої себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі