Ексклюзиви
четвер, 23 квітня 2015 12:34

"Друга Ріка" зняла кліп про кохання, викрадення і спецназ

"Друга Ріка" зняла кліп про кохання, викрадення і спецназ

Гурт "Друга Ріка" випустив новий кліп на композицію "Париж". Пісня "Париж" - перший трек із шостого студійного альбому Supernation. З цієї композиції останні півроку починаються всі виступи гурту. 13 і 14 травня "Париж" буде відкривати унікальні концерти "Другої Ріки" у супроводі Національного академічного оркестру народних інструментів НАОНІ, пише ТСН.

Режисером нового кліпу став Влад Разіховський, раніше він вже знімав для "Другої Ріки" фільм Supernation та відео на пісню "Чую". Операторами були Олексій Даценко, Кадім Тарасов.

Події кліпу розгортаються на околицях Парижа. Історію розказано в зворотному порядку.

У центрі сюжетної лінії - авантюрна пригода з викраденням гарної дівчини, в яку закохується один з учасників гурту. Спроба завоювати кохання силоміць призводить до того, що на музикантів починає полювати поліція. Але найцікавіше стається наприкінці.

За задумом режисера, спочатку передбачалося, що у фіналі історії дівчина просто зникне, залишивши глядачеві змогу самому додумати сюжет, однак в останній момент, натхненний зйомками і красою героїні барабанщик "Другої Ріки" Олексій Дорошенко зважився на відчайдушний крок - освідчився просто на знімальному майданчику.

Яку відповідь дала героїня і чи вдасться незабаром учасникам "Другої ріки" погуляти на весіллі, музиканти поки що не розголошують.

Зараз ви читаєте новину «"Друга Ріка" зняла кліп про кохання, викрадення і спецназ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі